Wat we doen

YOUMANworks is een vanzelfsprekende kennispartner voor iedereen met een talentvraagstuk, hoe groot of klein die vraag ook is. Betekenisvolle samenwerkingen inspireren ons om nog beter te worden in wat we doen. Die verdieping en investering in elkaar, levert duurzaam resultaat: omdat het leidt tot succesvolle adviezen en bemiddelingen.

Omdat wij zelf zijn opgeleid in werktuigbouwkunde begrijpen wij onze klanten (techniek), onze kandidaten (skills) en wat zij beiden verlangen: groei. Maar belangrijker dan het goed kunnen lezen van een profiel of vacature is onze vaardigheid om vooruit te kijken: we durven te denken in scenario’s en invloeden op lange termijn en vooral wíe er nodig zijn om de ambities van de organisatie waar te maken.

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de Industriële techniek.

Vast of tijdelijk

Pas wanneer de vraag en behoefte duidelijk is, telt de vorm wat YOUMANworks betreft. Soms heb je al aan ons advies genoeg. Soms word je het meest geholpen door een vaste kracht, soms door een tijdelijke specialist. De vorm volgt logischerwijs de inhoud.

YOUMAN resources

Met YOUMAN rescoures bedoelen we dat onze rol vloeibaar is: soms zijn we recruiter, soms strategisch adviseur, soms klaren we de klus bij de klant zelf, soms sturen we de inhouse recruiter aan. Deze verschillende rollen lopen in elkaar over, zolang we elkaar maar helpen in het belang van iedere YOUMANworks.

APP JE
VRAAG