fbpx

Inkoop & Supply chain

YOUMANworks is jouw klankbord op het gebied van inkoop & supply chain vraagstukken waarin jij je als inkoop en supply chain professional begeeft.

Jij leeft voor een efficiënt inkoop & supply chain proces. Of het nou om dat speciale onderdeel gaat dat moet worden ingekocht of het maken van de juiste inkoopvoorwaarden dat naadloos aansluit in jouw productieketen, het gaat vooral over hoe jij jouw creativiteit en kennis los kunt laten. Het bedenken en implementeren van inkoop en supply chain strategieën en dat zien functioneren. Dat is wat jij het liefste doet.

YOUMANworks helpt jou in de wereld van de Industriële techniek aan een nieuwe vaste baan of tijdelijke opdracht. Wij nemen jouw wensen en ambities serieus, wij begrijpen dat elke stap in je carrière een spannende is en bepalend is voor jouw werkplezier, persoonlijke groei en daarmee je toekomst.

Inkoop & Supply Chain vacatures

Inkoop & Supply Chain

& YOUMANworks

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de wereld van de industriële techniek. We hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van aansprekende opdrachtgevers. Van machinebouwers, apparatenbouwers, hightech bedrijven tot aan OEM’ers en ingenieursbureaus. We begrijpen hoe jouw wereld eruitziet. We hebben er tenslotte zélf ook in gewerkt.

Wij richten ons op inkoop- en supply chain professionals met tenminste hbo werk- en denkniveau en een afgeronde, bij voorkeur, technische opleiding. Aangevuld met relevante werkervaring binnen technische bedrijven en NEVI 1 en/of NEVI 2.

Wij kennen onze klanten. Klein, groot, MKB of multinational, we weten vanuit onze ervaring en intuïtie wie waar het beste past. Wij gaan wij gaan voor de duurzame oplossing die het beste past bij jou. Het gaat om de YOUMANtouch.

Zo gaan we bij vaste banen altijd voor een contract direct bij onze opdrachtgever. Het merendeel van onze opdrachtgevers werkt volgens de CAO klein- of grootmetaal, waarmee je huidige secundaire voorwaarden goed aansluiten. Geen gedoe met een jaar overnameconstructie als dat niet nodig is.

Ook hebben we met regelmaat mooie tijdelijke opdrachten. Sluit je aan of informeer naar de mogelijkheden die passen bij je wensen.

Andere expertises

Electrical Engineering

Software Engineering

Mechanical Engineering

Join YOUMANworks

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen binnen jouw vakgebied. Dat is immers het meest belangrijk. We gaan zorgvuldig, vriendschappelijk en eerlijk te werk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Join YOUMANworks!

Upload je cv, we helpen je graag.

Tot snel!

Schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een cv? Upload die dan hier:
Max. bestandsgrootte: 4 MB.