fbpx

the YOUMAN touch

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de industriële techniek. Vast of tijdelijk, YOUMANworks heeft voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Dit doen we al ruim 20 jaar. We hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van technische professionals. We begrijpen hoe deze wereld eruitziet en waar vakkennis gevonden kan worden. We hebben er tenslotte zélf ook in gewerkt.

We introduceren alleen de beste kandidaten. Met een persoonlijke introductie, motivatie en salarisindicatie. Daarbij werken we altijd vanuit één aanspreekpunt, voor korte communicatielijnen en een soepel proces.

| Verbinding van mens tot mens, daar gaat het uiteindelijk om.

Via werving en selectie vinden we die perfecte kandidaat. Direct vast in dienst óf voor een tijdelijk project. We gaan zorgvuldig en eerlijk te werk. Online en offline, slim en snel. We werven actief binnen ons eigen netwerk, via verschillende jobboards en social media. De meest geschikte kandidaten nodigen we uit voor een intake om zeker te weten dat er ook op persoonlijk vlak een goede match bestaat.

Het lijkt om de techniek te gaan, maar in de kern draait het om de mens en zijn talent.

Volgens onze klanten

Onze vakgebieden

Mechanical Engineering

Electrical Engineering

Software Engineering

Inkoop &
Supply Chain

Onze werkwijze

Om de perfecte kandidaat voor jullie vraagstuk te vinden, volgt YOUMANworks verschillende stappen tijdens het werving- en selectie proces.

Werving

  • Allereerst maken we het functieprofiel op orde. Qua inhoud én qua vorm.
  • Die distribueren we: online en offline, slim en snel.
  • Vervolgens gaan we actief werven: binnen ons eigen netwerk en via verschillende job boards en sociale media.

Selectie

  • Binnengekomen sollicitaties zullen we daarna inventariseren en beoordelen.
  • De meest geschikte kandidaten uit deze selectieronde uitnodigen voor een (her)intake om zeker te weten dat er ook van mens tot mens een goede match bestaat. Dit bespaart jullie eveneens aanzienlijk in tijd.
  • Natuurlijk introduceren we alleen de beste kandidaten aan jullie. Met een persoonsprofiel, persoonlijke introductie en salarisindicatie.
  • We werken altijd vanuit één aanspreekpunt. Met korte communicatielijnen voor een soepel proces.

Het sollicitatieproces

  • Bij een positieve respons op onze kandidaten, begeleiden we graag de gehele sollicitatieprocedure. Van het organiseren van gesprekken (en mogelijk assessments) tot aan het moment dat jullie de beste kandidaat een aanbieding doen.
  • Wij zorgen er vanzelfsprekend ook voor, dat onze kandidaten goed voorbereid zijn voor ieder gesprek. Zij weten alle ins en outs van de rol, de organisaties en over zijn/haar gesprekspartners.
  • Geen match? Dat kan helaas voorkomen. We evalueren iedere kandidaat in de procedure nauwkeurig en stellen onze search daarop nog gerichter in.

Let's meet!

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen. Dat is immers het meest belangrijk. We gaan zorgvuldig, vriendschappelijk en eerlijk te werk.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Neem contact op of vul het contactformulier en we komen binnen een dag bij je terug.

Tot snel!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.