the YOUMAN touch

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de industriële techniek. Vast of tijdelijk, YOUMANworks heeft voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Dit doen we al ruim 20 jaar. We hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van technische professionals. We begrijpen hoe deze wereld eruitziet en waar vakkennis gevonden kan worden. We hebben er tenslotte zélf ook in gewerkt.

We introduceren alleen de beste kandidaten. Met een persoonlijke introductie, motivatie en salarisindicatie. Daarbij werken we altijd vanuit één aanspreekpunt, voor korte communicatielijnen en een soepel proces.

| Verbinding van mens tot mens, daar gaat het uiteindelijk om.

Via werving en selectie vinden we die perfecte kandidaat. Direct vast in dienst óf voor een tijdelijk project. We gaan zorgvuldig en eerlijk te werk. Online en offline, slim en snel. We werven actief binnen ons eigen netwerk, via verschillende jobboards en social media. De meest geschikte kandidaten nodigen we uit voor een intake om zeker te weten dat er ook op persoonlijk vlak een goede match bestaat.

Het lijkt om de techniek te gaan, maar in de kern draait het om de mens en zijn talent.

Volgens onze klanten