fbpx

YOUMAN
testimonials

Volgens onze professionals

Zelf ben ik als Freelancer via Indeed bij Jeroen van YOUMANworks terecht gekomen. Vanaf het begin heeft Jeroen mij goed begeleid en is alles heel snel gegaan. Ik had binnen de kortste keren de opdracht binnen en Jeroen heeft in het proces tijdig en duidelijk met mij gecommuniceerd over alle stappen. Als je een leuke uitdaging zoekt, zou ik YOUMANworks zeker aanraden!
Lisa
“Ik ben zeer tevreden met Niek als Recruitment adviseur. Hij heeft mij tijdens het gehele proces uitstekend begeleid en voorzien van passende informatie over de functie en het bedrijf. Wat mij vooral opviel, is dat Niek veel verder denkt dan alleen het uitvoeren van zijn routine werkzaamheden. Hij dacht actief mee over alternatieve opties en gaf waardevolle adviezen. De brede kennis van de arbeidsmarkt van YOUMANworks en professionele aanpak van Niek hebben mij enorm geholpen bij het vinden van de juiste baan!”
A. Bashirieh
Production Supervisor
“Ik was op zoek naar een field service/software engineer functie en zag een interessante vacature op de site van YOUMANworks. Niek van Leeuwen heeft me tijdens het sollicitatieproces begeleid. Het contact was erg prettig en professioneel. Bij de eerste kennismaking kon Niek me me een goed beeld geven van het bedrijf en de functie waar ik naar solliciteerde. Voor het eerste sollicitatiegesprek hebben we nog doorgenomen hoe ik me goed kon voorbereiden en waar het bedrijf waarde aan hecht. Ook in het verdere proces was Niek erg behulpzaam en kwam hij regelmatig met updates en extra informatie. Ik zou YOUMANworks zeker aanbevelen bij andere potentiële kandidaten.”
Edwin
Engineer
“Na een uitgebreide kennismaking wordt er goed gekeken naar welke opdrachten er bij je passen. Ik werk niet snel via detacheringsbureaus, maar YOUMANworks is anders. Zij bieden mooie opdrachten aan bij toonaangevende bedrijven, wat voor mij echt van toegevoegde waarde is. Al met al een prettige samenwerking!”
Sjoerd Schenk
Zelfstandig Engineer
“Het contact met Arjan heb ik als zeer prettig ervaren, hij luistert goed en begrijpt het vak. Arjan heeft dezelfde passie voor techniek en gaat professioneel te werk. Het contact met het bedrijf verliep overigens ook soepel, met mijn vragen kon ik bij hem terecht en kreeg snel en adequaat antwoord. Dit was voor mij prettig en Arjan als tussenpersoon is een grote meerwaarde geweest. Zelfs in een verrassingscomplot voor mijn 40ste verjaardag was hij betrokken en heeft hij zich zeer vakkundig opgesteld.”
Frits
Zelfstandig Engineer
“Ik heb een intensief traject met YOUMANworks mogen samenwerken. Wat een zoektocht naar een nieuwe baan natuurlijk altijd is. Zowel Arjan als Jeroen begrijpen dat en zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon en de zoekvraag. Er wordt doorgevraagd en je wordt gehoord. Zo hebben zij een goede match tussen mij en hun opdrachtgever gemaakt. Gedreven, professionele mensen, ze staan voor je klaar en zoeken naar waar jij het beste tot je recht komt. Het zijn mooie kernwaarden die ze hanteren. “
Bas
Senior Tactical Buyer
“Vanaf het eerste moment fijn contact gehad met YOUMANworks. Altijd het gevoel gehad dat ik werd begrepen in mijn wensen. Daarnaast goede coaching gekregen tijdens het gehele traject, ook nadat ik was aangenomen. YOUMANworks is een partij die hiermee dus echt meerwaarde biedt als tussenpersoon.”
Roan
Project Manager
“Als ik denk aan YOUMANworks dan krijg ik daar een goed gevoel bij. De werkwijze van deze mannen is to the point, ik weet dat wat ze beloven echt wordt waargemaakt. Dat is ook gebleken uit de samenwerking die ik met ze heb gehad. Arjan & Jeroen zijn flexibel en open, maar direct. Ze geven een luisterend oor zonder gelijk te oordelen, maar gaan discussiepunten niet uit de weg. Het zijn prettige gesprekspartners en ik kijk met een goed gevoel terug op onze samenwerking.”
Peter Haselager
Procurement Manager
Jeroen en Arjan hebben ruim de tijd genomen mij te leren kennen. Ik zocht een bedrijf waar ik de (high-) technische diepte in kon duiken, maar ook praktische vaardigheden kon benutten. Daarnaast hoopte ik op goede arbeidsvoorwaarden, kundige collega’s, interessante projecten, een prettige sfeer en dicht bij huis. Dat klinkt erg veel gevraagd, juist in deze onzekere tijden, maar het is YOUMANworks 100% gelukt. Waarvoor dank!

Persoonlijke betrokkenheid en transparante communicatie zijn voor mij synoniem aan YOUMANworks.
Ard
R&D Engineer
Arjan is op menselijk en op technisch vlak zeer betrokken, zowel bij het bedrijf als bij de werkzoekende. Ook blijft hij met een weidse blik actief rondkijken en draagt steeds nieuwe alternatieven aan. Hij is vakkundig, empatisch, luistert goed en is prettig in de omgang.
Tijdens het gehele zoektraject heb je een metgezel die, ook na het vinden van een match, ondersteuning blijft bieden.
Bart
R&D Engineer
Vorige
Volgende

Volgens onze klanten

“Youmanworks denkt echt met je mee. Ze vragen door tot ze snappen wat er nodig is, zijn kritisch op een prettige wijze en eerlijk in hun feedback. Ze hebben een persoonlijke werkwijze en zijn gericht op een lange termijn samenwerking. En niet onbelangrijk: ze weten goede kandidaten te vinden.”
Isabel Salomons
HR Manager bij Quooker
“YOUMANworks heeft ons geholpen met het vinden van de juiste kandidaten. YOUMANworks onderscheidt zich door een zorgvuldige en professionele aanpak te hanteren, met oog op de lange termijn. Er is ervaring in huis over techniek en de sociale aspecten van het vak, waardoor zij een uitstekend beeld hebben wat qua persoonlijkheid en organisatie past bij de functie. Die combinatie is bijzonder! Deze betrokkenheid zorgt voor een prettige en succesvolle samenwerking.”
Robert Nerfkens
Managing Director bij HEMBRUG
“De mensen van YOUMANworks kennen de sector waarin NRG opereert en zijn daardoor in staat om deskundige mensen aan ons te leveren. Door hun enthousiaste, persoonlijke en professionele werkwijze bereiken we verrassende resultaten. Dank daarvoor.”
Nancy van Egmond
Project Assistant bij NRG
“YOUMANworks; mensgericht werkt! Dat is wat YOUMANworks doet naar klant en kandidaat. Het inleven en afstemmen van partijen op elkaars behoeften met een ondersteunend karakter is wat het samenwerken met YOUMANworks zo prettig maakt.”
Koen van Zelst
Technobis Group
Vorige
Volgende