fbpx

YOUMANworks. Hoe anders?

recruiters-van-youmanworks

YOUMANworks.

Hoe anders?

Wie we zijn

YOUMANworks streeft naar een wereld waarin we met elkaar erkennen dat de mens de factor van verschil is. Zelfs (en misschien voorál) in de wereld van techniek en machines waarin wij actief zijn. Onze dienstverlening gaat over de mens. Omdat we boven alles in mensen geloven en we het zelf gek genoeg ook zijn: YOUMAN.

Uit onze naam spreken we kandidaten aan op hun attitude, hun vakmanschap, hun talenten en de verantwoordelijkheden die deze met zich meebrengen. Daarnaast vragen we opdrachtgevers wat zij hebben ingericht rond hun YOUMAN-capital. Is je recruitment authentiek en eigenzinnig? Zijn je functies futureproof? Klopt de aandacht voor beloning, vakmanschap en persoonlijke vaardigheden zoals samenwerken en communiceren?

In de verbintenis van mens tot mens zit de kracht. De juiste professional kan binnen de organisatie een immens verschil maken. De juiste nieuwe baan kan voor een persoon het verschil tussen geluk of ongeluk betekenen. Daarom zetten wij ons dagelijks in voor YOUMANworks.

YOUMANworks streeft naar wederkerige relaties waar iedereen beter van wordt. De klant, de kandidaat en YOUMANworksIn deze succesdriehoek groeien we samen.

Het YOUMANworks team

Wat we doen

YOUMANworks is een vanzelfsprekende kennispartner voor iedereen met een talentvraagstuk, hoe groot of klein die vraag ook is. Betekenisvolle samenwerkingen inspireren ons om nog beter te worden in wat we doen. Die verdieping en investering in elkaar levert duurzaam resultaat: het leidt tot succesvolle adviezen en bemiddelingen.

Omdat wij zelf werktuigbouwkundig zijn opgeleid begrijpen wij onze klanten (techniek), onze kandidaten (skills) en wat zij beiden verlangen: technische diepgang en groei. Maar belangrijker dan het goed kunnen lezen van een profiel of vacature is onze vaardigheid om vooruit te kijken: we durven te denken in scenario’s en invloeden op lange termijn en vooral wíe er nodig zijn om de ambities van de organisatie waar te maken.

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de Industriële techniek.