fbpx

Electrical Engineering

YOUMANworks is jouw klankbord. Jouw sparringpartner over je carrière en met welke technische vraagstukken jij je als Electrical Engineer bezig wilt houden.

Binnen het Elektrotechnische vakgebied richt YOUMANworks zich voornamelijk op Industriële automatisering, Procesautomatisering, E&I, energietechniek, instrumentatie en elektronica.

De kandidaten die we, binnen ons vakgebied van Electrical Engineering, inzetten of bemiddelen vanuit YOUMANworks werken in de industriële techniek bij ontwerpende en producerende maakbedrijven. Van de rol van de engineer, die zich met de inhoudelijke technische kant bezighoudt, tot posities als Teamlead en Projectmanagement.

Jij leeft voor techniek. Of het nou om die ene speciale machine gaat, een uitdagend R&D ontwerp of een eindproduct dat in serie geproduceerd gaat worden, het gaat vooral over hoe jij jouw creativiteit los kunt laten op de techniek en/of processen kunt verbeteren. Continu nieuwe ideeën bedenken, uitwerken, ontwikkelen en zien functioneren. Dat is wat jij het liefste doet.

YOUMANworks helpt jou in de wereld van de Industriële techniek aan een nieuwe vaste baan of tijdelijke opdracht. Wij nemen jouw wensen en ambities serieus, wij begrijpen dat elke stap in je carrière een spannende is en bepalend is voor jouw werkplezier, persoonlijke groei en daarmee je toekomst.

Electrical Engineering vacatures

Hardware Engineer
Locatie:
Dienstverband: Vast
Salaris: €3.500 - €4.500