fbpx

Human. Kind. Be Both.

YOUMANprofessionals

YOUMAN professionals

Ben je werkzaam in de industriële techniek én ben je opzoek naar een nieuwe baan waar je vooral wordt gezien om wie je bent? Bij ons kun je praten over waar je echt goed in bent, maar ook waar je verder aan zou willen werken. We zoeken namelijk graag voor jou de balans tussen jouw ervaring en wat je nog wil leren! 

Gedurende het sollicitatieproces zijn we jouw klankbord en denken we mee in jouw wensen en keuzes. Wij investeren in duurzaam resultaat door er niet alleen bij de start van jouw nieuwe baan te zijn, maar ook daarna betrokken te blijven. 

We gunnen je een werkgever die gelooft dat jouw persoonlijke ontwikkeling ook leidt tot meer werkplezier. Onze opdrachtgevers zien daarom hun medewerkers als bouwsteen voor hun organisatie. Zij durven verder te kijken dan cv’s en functietitels en voelen zich meer thuis bij inhoud dan vorm.  

No nonsens. Talent is de bouwsteen. 

Schrijf je in bij YOUMANworks!

YOUMANservices

Tijdelijk

Vanuit het netwerk van YOUMANworks komt met regelmaat de vraag voor de inzet van een tijdelijke kracht. Dit kan zijn voor een capaciteitsvraag omdat het team het werk niet alleen aankan of voor het inzetten van specifieke kennis. De vorm waarin we dat doen is bespreekbaar voor zowel ZZP’ers als het werken op basis van een tijdelijke overeenkomst.

Vast

Ben je op zoek naar een plek waar je beter op je plek komt te zitten en direct in dienst wil, dan kan dat! YOUMANworks bemiddelt je naar een volgende werkgever waar je direct een contract krijgt aangeboden. Uiteraard adviseert en begeleidt YOUMANworks je tijdens dit traject omdat we altijd beseffen dat het een belangrijke stap voor je is.

Onze vakgebieden

Mechanical Engineering

Electrical Engineering

Software Engineering

Inkoop &
Supply Chain

What's next?

Vast
Tijdelijk
Loopbaanadvies

Wij zijn benieuwd naar jouw behoeften, wensen, kwaliteiten, talenten, interesses, drijfveren en ambities. Zo kunnen we goed met je meedenken over wat mooie carrièremogelijkheden voor jou zijn. Het doel is om een baan te vinden die echt goed bij je past.

Jouw wensen
Samen kijken we naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Welke vacatures zijn er, welke bedrijfscultuur past bij jou en sluit dit aan bij jouw wensen? lf so, it's a match! Dan gaan we je voorstellen bij de opdrachtgever.
Sollicitatie

Indien de opdrachtgever ook een match ziet, zullen zij je uitnodigen voor een gesprek. We willen dat je goed voorbereid het gesprek in gaat en helpen je hier graag bij. We plannen een gesprek in om je samen voor te bereiden, zodat je met volle vertrouwen je sollicitatie ingaat.

Soms zijn er meer gesprekken nodig om jou echt te leren kennen én niet onbelangrijk is dat jij ook een goed beeld krijgt van je toekomstige werkplek. Ook in dit proces zullen we met je meedenken en waar nodig adviseren.

Aan het werk

Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Je krijgt direct een contract bij je nieuwe werkgever en gaat daar aan de slag. Dit betekent overigens niet dat we je uit het oog verliezen. We houden contact, evalueren in de eerste periode tot we zeker weten dat je echt goed op je plek zit.

Adviesgesprek

Als interimmer kan het prettig zijn om gedachten te wisselen over de marktontwikkelingen, de kansen en bedreigingen en het ook te hebben over jouw behoeften, wensen, kwaliteiten, talenten, interesses, drijfveren en ambities. Zo kunnen we met je meedenken over wat mooie en passende projecten voor je zijn. Het doel is om een project te vinden die echt goed bij jou past.

Jouw wensen

Samen kijken we naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Welke projecten zijn er of kunnen we je voor de toekomst voor benaderen? Wat past echt bij jou en ben je van toegevoegde waarde bij de opdrachtgever, is dat specifieke kennis of capaciteit, of beide?

Als jij je erin goed kunt vinden gaan we je voorstellen bij de opdrachtgever en maken we vooraf heldere afspraken over de voorwaarden.

Kennismaking

Indien de opdrachtgever een mogelijkheid ziet dan zullen zij je uitnodigen voor een gesprek. We bereiden het voor met elkaar zodat je goed beslagen ten ijs komt. 

Soms zijn er meer gesprekken nodig om jou echt te leren kennen én niet onbelangrijk is dat jij ook een goed beeld krijgt. Ook in dit proces zullen we met je meedenken en waar nodig adviseren.

Aan het werk

Gefeliciteerd, je mag gaan werken aan een nieuw project! Er wordt een startdatum bepaald en we maken met elkaar een overeenkomst waarin de afspraken helder staan omschreven en het voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Dit betekent niet dat we je daarna uit het oog verliezen. We houden contact, evalueren periodiek en kijken met elkaar of alles naar wens loopt. Ook kunnen we bepalen of er meerwerk is of we voor je kunnen gaan uitkijken naar een nieuw project.

Volgens onze professionals

Join YOUMANworks

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen binnen jouw vakgebied. Dat is immers het meest belangrijk. We gaan zorgvuldig, vriendschappelijk en eerlijk te werk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Join YOUMANworks!

Upload je cv, we helpen je graag.

Tot snel!

Schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een cv? Upload die dan hier:
Max. bestandsgrootte: 60 MB.