fbpx

mechanical engineering

YOUMANworks is jouw klankbord op het gebied van technische vraagstukken waarin jij je als Mechanical Engineer begeeft.

Jij leeft voor techniek. Of het nou om die ene speciale machine gaat, een uitdagend R&D ontwerp of een eindproduct dat in serie gebouwd gaat worden, het gaat vooral over hoe jij jouw creativiteit los kunt laten op de techniek. Continu nieuwe ideeën bedenken, uitwerken, ontwikkelen en zien functioneren. Dat is wat jij het liefste doet.

YOUMANworks helpt jou in de wereld van de Industriële techniek aan een nieuwe vaste baan of tijdelijke opdracht. Wij nemen jouw wensen en ambities serieus, wij begrijpen dat elke stap in je carrière een spannende is en bepalend is voor jouw werkplezier, persoonlijke groei en daarmee toekomst.

Mechanical Engineering vacatures

Mechanical Engineering & YOUMANworks

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de wereld van de industriële techniek. We hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van aansprekende opdrachtgevers. Van machinebouwers, apparatenbouwers, hightech bedrijven tot aan OEM’ers en ingenieursbureaus. We begrijpen hoe jouw wereld eruitziet. We hebben er tenslotte zélf ook in gewerkt.

Wij richten ons op professionals met tenminste hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Wij kennen onze klanten. Klein, groot, MKB of multinational, we weten vanuit onze ervaring en intuïtie wie waar het beste past. Wij gaan wij gaan voor de duurzame oplossing die het beste past bij jou. Het gaat om de YOUMANtouch.

Zo gaan we bij vaste banen altijd voor een contract direct bij onze opdrachtgever. Het merendeel van onze opdrachtgevers werkt volgens de CAO klein- of grootmetaal, waarmee je huidige secundaire voorwaarden goed aansluiten. Geen gedoe met een jaar overnameconstructie als dat niet nodig is.

Ook hebben we met regelmaat mooie tijdelijke opdrachten. Sluit je aan of informeer naar de mogelijkheden die passen bij je wensen.

Andere expertises

Electrical Engineering

Software Engineering

Inkoop & Supply Chain

Join YOUMANworks

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen binnen jouw vakgebied. Dat is immers het meest belangrijk. We gaan zorgvuldig, vriendschappelijk en eerlijk te werk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Join YOUMANworks!

Upload je cv, we helpen je graag.

Tot snel!

Schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een cv? Upload die dan hier:
Max. bestandsgrootte: 4 MB.