fbpx

YOUMANprofessionals

YOUMAN
professionals

Detachering via YOUMANworks

 • Gegarandeerd een baan en vast salaris
 • Projecten die écht bij je passen
 • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling
toonaangevende
bedrijven
wederkerige
verbindingen
inspirerend
netwerk
persoonlijk
opleidingsbudget
toonaangevende
bedrijven
wederkerige
verbindingen
inspirerend
netwerk
persoonlijk
opleidingsbudget

Detachering

Werken op detacheringsbasis bij YOUMANworks geeft je flexibiliteit, zekerheid van een contract en de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Zo leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen, bouw je een groot netwerk op en ontdek je waar jij in uitblinkt. YOUMANprofessionals bepalen zelf hoe zij hun loopbaan willen afwisselen en zijn onder één detacheringsovereenkomst altijd verzekerd van hetzelfde inkomen, ook tussen projecten door.

Als YOUMANprofessional ben je bij YOUMANworks in dienst, maar ga je bij verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag. Wij zetten hiervoor ons netwerk in om de beste plek voor jou te vinden waar je vooral wordt gezien om wie je bent.

Kom er achter waar je echt goed in bent, maar ook waar je verder aan zou willen werken. We zoeken graag voor jou de balans tussen jouw ervaring en wat je nog wilt leren.

No experience, no problem!

Ben jij bijna of recentelijk afgestudeerd of heb nog geen 3 jaar werkervaring in de industriële techniek? Bij ons kan je terecht als YOUNGprofessional waar we je helpen met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De voordelen van YOUMANworks

 • Snel veel ervaring opdoen en stappen in je carrière maken;
 • In verschillende keukens kijken met afwisselende en technische uitdagingen;
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren professionals;
 • Pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om hybride, flexibel en parttime te werken;
 • Krijg doorbetaald als je geen opdracht hebt;
 • Een studiebudget met keuze uit een ruim aanbod aan trainingen via YOUMANworks;
 • Het opbouwen van een groot netwerk en indrukwekkend CV;
 • Een leaseauto of NS-businesscard;
 • De vrijheid om te ontdekken waar je goed in bent en gelukkig van wordt.

Onze vakgebieden

Jij leeft voor techniek. Continu nieuwe ideeën bedenken, uitwerken, ontwikkelen en zien functioneren. Dat is wat jij het liefste doet. We begrijpen hoe jouw wereld eruitziet omdat we er tenslotte zélf ook in hebben gewerkt! Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd met aansprekende opdrachtgevers. Schrijf je nu in voor een van de vakgebieden hieronder of kies voor een open sollicitatie (in het aanmeldformulier onderaan de pagina).

01

image (1)

Mechanical Engineering

Van ontwerp en productie van voedselverwerkende installaties, consumentenproducten en medische apparatuur tot duurzame projecten, robots en hightech machines; Mechanical Engineering speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten.

02

YOUMANprofessionals

Electrical Engineering

Electrical Engineering een van snelst groeiende industrieën, van de ontwikkeling van nieuwe consumentenelektronica tot de bouw van grote duurzame projecten zoals datacenters en windparken. Het vakgebied dat overal aan verbonden is.

03

image (2)

Software Engineering

public class Main {
public static void main(String[] args) {
System.out.println(“Software is tegenwoordig overal en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van onze technologische vooruitgang.”);}}

Volgens onze professionals

Lees de verhalen van onze YOUMANprofessionals over hun ervaring met YOUMANworks.