fbpx

JUMPSTART

JOUW CARRIĖRE

bij YOUMANworks als YOUNGprofessional

YOUNGprofessionals

Ben je bijna of net afgestudeerd en wil je werken in de industriële techniek? Vind bij YOUMANworks een baan waar je vooral wordt gezien om wie je bent! Kom er achter waar je echt goed in bent, maar ook waar je verder aan zou willen werken. We zoeken graag voor jou de balans tussen jouw ervaring en wat je nog wilt leren!

Wij zetten ons netwerk in om de beste plek voor jou te vinden via detachering. Dit betekent dat je bij YOUMANworks als interim professional in dienst komt, maar vervolgens bij verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Zo leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen, bouw je een groot netwerk op en ontdek je waar jij in uitblinkt!.

De voordelen van YOUMANworks

  • Snel veel ervaring opdoen
  • Krijg doorbetaald als je geen opdracht hebt
  • Een studiebudget met keuze uit een ruim aanbod aan trainingen via YOUMANworks
  • Vanuit onze naam in verschillende keukens kijken
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren professionals
  • Een leaseauto of NS-businesscard
  • Het opbouwen van een groot netwerk
  • De vrijheid om te ontdekken waar je goed in bent en gelukkig van wordt

Onze vakgebieden

Jij leeft voor techniek. Continu nieuwe ideeën bedenken, uitwerken, ontwikkelen en zien functioneren. Dat is wat jij het liefste doet. We begrijpen hoe jouw wereld eruitziet omdat we er tenslotte zélf ook in hebben gewerkt! Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd met aansprekende opdrachtgevers. Schrijf je nu in voor een van de vakgebieden hieronder of kies voor een open sollicitatie (in het aanmeldformulier onderaan de pagina).

01

image (1)

Mechanical Engineering

Van ontwerp en productie van voedselverwerkende installaties, consumentenproducten en medische apparatuur tot duurzame projecten, robots en hightech machines; Mechanical Engineering speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten.

02

YOUMANprofessionals

Electrical Engineering

Electrical Engineering een van snelst groeiende industrieën, van de ontwikkeling van nieuwe consumentenelektronica tot de bouw van grote duurzame projecten zoals datacenters en windparken. Het vakgebied dat overal aan verbonden is.

03

image (2)

Software Engineering

public class Main {
public static void main(String[] args) {
System.out.println(“Software is tegenwoordig overal en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van onze technologische vooruitgang.”);}}

04

image (2)

Inkoop & Supply Chain

Inkoop & Supply Chain speelt een cruciale rol in de bedrijfsvoering van bijna elke organisatie en omvat alles van het inkopen van grondstoffen en producten tot het beheren van voorraden en distributie.

Klaar voor jouw volgende stap?

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen binnen jouw vakgebied. Dat is immers het meest belangrijk. We gaan zorgvuldig, vriendschappelijk en eerlijk te werk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om elkaar beter leren kennen!

Tot snel!

YOUMANprofessionals

Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Privacy verklaringVerplicht