fbpx

Meet Lara, 25 jaar oud en sinds 1 september 2021 de nieuwste aanwinst van YOUMANworks.

Lara is Recruiter en we stellen je graag even aan haar voor.

Hi Lara, stel jezelf eens voor, wat heb je hiervoor eigenlijk gedaan?
“Voor ik bij YOUMANworks startte ben ik medewerker personeels- en salarisadministratie geweest in het HR-coronateam van GGD Hollands Noorden. Tijdens de intelligente lockdown als gevolg van Covid-19 hadden zij veel extra personeel nodig, dus ben ik betrokken geweest bij het onboarding – en later het uitstroomtraject.”

Hoe ben je bij YOUMANworks terecht gekomen?
“Via mijn vriendin Jette, ook recruiter bij YOUMANworks. Wij zijn al vriendinnen sinds de middelbare school, dus toen de opdracht bij de GGD afliep heeft zij intern mijn CV doorgestuurd. Vervolgens was ik uitgenodigd voor een gesprek, waarbij er direct een klik was met Jeroen en Arjan, en de volgende maand kon ik starten.”

Wat verwacht je bij YOUMANworks te leren?
“Ik verwacht meer ervaring op te doen met recruitment zelf. Ik heb wel vaker meegewerkt met indiensttredingsprocessen en de administratieve afhandeling ervan, en in de horeca dus ik weet wel het een en ander van vraag en aanbod matchen, maar recruiten is uiteraard een vak apart. LinkedIn profielen bekijken en matchen met een vacature, mensen benaderen en zoeken naar de perfecte match tussen de wensen van de klant en de kandidaat zijn nieuwe vaardigheden die ik hoop te leren.”

Waarom YOUMANworks?
“Direct bij het eerste gesprek merkte ik dat de sfeer heel prettig en vriendschappelijk is. Het is hier kleinschalig en daardoor persoonlijk en flexibel. Verder was het een prima plek om meer werkervaring in het recruiten op te doen naast mijn Master.”

Is de mens volgens jou de factor van verschil? Waarom?
“Zeker, ik vind de mens de grootste factor van verschil. Kijk om je heen! In the end beïnvloeden mensen alles. Samen creëer je de wereld om je heen, en dat werkt het best door de juiste man (of vrouw) op de juiste plek te hebben. Een plek waar ze hun talenten en kennis in kwijt kunnen en waar ze bevlogen en gemotiveerd van raken. En hoe geweldig is het dan als jij daar daarbij hebt geholpen om deze kans mogelijk te maken.”

Meer weten of in contact komen met Lara? Mail lara@youmanworks.nl, ze staat klaar om je te woord te staan!

lara