Wie we zijn

YOUMAN streeft naar een wereld waarin we met elkaar erkennen dat de mens de factor van verschil is. Zelfs (en misschien voorál) in de wereld van techniek en machines waarin wij actief zijn. Onze dienstverlening gaat over de mens. Omdat we boven alles in mensen geloven en we het zelf gek genoeg ook zijn: YOUMAN.

Uit onze naam spreken we kandidaten aan op hun attitude, hun vakmanschap, hun talenten en de verantwoordelijkheden die deze met zich meebrengen. Daarnaast vragen we opdrachtgevers wat zij hebben ingericht rond hun YOUMAN-capital? Is je recruitment authentiek en eigenzinnig? Zijn je functies futureproof? Klopt de aandacht voor beloning, vakmanschap en persoonlijke vaardigheden zoals samenwerken en communiceren?

In de verbintenis van mens tot mens zit de kracht. De juiste professional kan binnen de organisatie een immens verschil maken. De juiste nieuwe baan kan voor een persoon het verschil tussen geluk of ongeluk betekenen. Daarom zetten wij ons dagelijks in voor YOUMAN.

YOUMAN streeft naar wederkerige relaties waar iedereen beter van wordt. De klant, de kandidaat en YOUMAN.
In deze succesdriehoek groeien we samen.

YOUMAN works. Hoe anders?

YOUMAN is een vanzelfsprekende kennispartner voor iedereen met een talentvraagstuk, hoe groot of klein die vraag ook is.

APP JE
VRAAG